بک لینک

آموزش گذاشتن استوری ایمو

آموزش
۲۸ام مرداد ۱۳۹۸

آموزش گذاشتن استوری ایمو

استوری ایمو, گذاشتن استوری در ایمو

در پیام رسان ایمو نیز مانند قابلیت استوری گذاشتن در اینستاگرام می توانید استوری خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. استوری ایمو نیز مانند استوری اینستاگرام بعد از ۲۴ ساعت حذف می شود اما با این تفاوت که در اینستاگرام با استفاده از قابلیت هایلایت اینستاگرام استوری شما بعد از ۲۴ ساعت حذف نخواهد شد. در ادامه شما را با نحوه گذاشتن استوری ایمو و حدف استوری در ایمو آشنا می کنیم. با پینک تولز همراه باشید.

آموزش گذاشتن استوری ایمو

برای گذاشتن استوری در ایمو ابتدا وارد برنامه شوید و گزینه Story را انتخاب کنید. در صفحه باز شده قابلیت های مختلفی برای استوری وجود دارد که به آن ها می پردازیم :

استوری ایمو

  • در این بخش می توانید عکس و یا ویدئو خود را از گالری انتخاب کنید.
  • در این قسمت نیز می توانید عکس یا ویدئو خود را به صورت مستقیم گرفته و به اشتراک بگذارید.
  • به کمک این گزینه می توانید به جای عکس ، متن مورد نظر برای استوری را تایپ کنید و به اشتراک بگذارید.

بعد از انتخاب استوری خود توسط روش های بالا، در این صفحه می توانید تغییراتی را روی استوری خود اعمال کنید و آن را به اشتراک بگذارید :

حذف استوری در ایمو

نحوه حذف استوری در ایمو

بعد از به اشتراک گذاری استوری در ایمو می توانید با مراجعه به استوری خود با استفاده از سطل آشغال پایین صفحه استوری ایمو خود را دیلیت کنید :

حذف استوری ایمو

بعد از دیلیت کردن استوری خود در ایمو دیگر امکان برگشت آن وجود ندارد و دیگر برای افراد قابل رویت نیست.

چه کسانی استوری ایمو را می بینند

اما بعد از گذاشتن استوری در ایمو این سوال برای کاربران به وجود می آید که چه کسانی می توانند این استوری به اشتراک گذاشته را ببینند ؟

بعد از به اشتراک گذاری استوری در ایمو در این صفحه روی گزینه انتخاب شده کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید :

 آموزش گذاشتن استوری ایمو

در صفحه باز شده دو گزینه وجود دارد که به معرفی آن ها می پردازیم :

گذاشتن استوری ایمو

با فعال کردن گزینه اول استوری شما را تنها دوستانتان در ایمو می توانند ببینند.

با فعال کردن گزینه دوم علاوه بر دوستانتان ، دوستان آن ها نیز در ایمو می توانند استوری شما را مشاهده کنند.

اما اگر می خواهد تنها افراد خاصی استوری شما را ببینند ، در پایین همین صفحه لیستی از کانتکت های شما وجود دارد که به کمک مربع کنار آن ها می توانید تنها افرادی که مایل هستید استوری شما را ببینند را انتخاب کنید.

منبع : هیواتک

, , , ,

نظرات