بک لینک

قالب دوستونه آشپزی – قالب شماره ۱

قالب دوستونه آشپزی – قالب شماره ۱

قالب وبلاگ آشپزی

در این پست قالب شماره ۱ دوستونه آشپزی را قرار داده ایم ، در ادامه میتوانید قالب را برای ۴ سیستم وبلاگدهی بلاگفا ، میهن بلاگ ، پارسی بلاگ ، بلاگ اسکای دانلود و دموی قالب را مشاهده کنید

قالب دوستونه آشپزی – قالب شماره ۱

نکات مهم و دانستنی های آشپزی

  • از بین بردن بوی غذا

اگر خانه ی شما از بوی غذا پر شده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید و یا با دود کردن دارچین می توانید کاملاً بوی غذا را از بین ببرید در ضمن دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود.

  • چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی

۱- متأسفانه بسیاری از خانمها بعد از خردکردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. در صورتی که کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.

۲- برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

۳- روی ظرف رب کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.

  • آسیاب کردن فلفل

در نظر داشته باشید که حتماً فلفل ها را در هوای آزاد آسیاب کنید. یک دستمال را چند تا زده و جلوی دهان خود بگیرید و بعد فلفل ها را آسیاب کنید، و پس از آسیاب کردن، چند ثانیه صبر کنید تا ذرات فلفل ته نشین شود و بعد در آسیاب را باز کنید. چند مرتبه دستانتان را با آب و صابون بشویید. مواظب باشید دستتان به چشمتان برخورد نکند زیرا باعث سوزش چشم شما می شود.

  • یک نکته در مورد زودپز

همیشه در نظر داشته باشید که نباید هرگز روی زود پزی که تازه خاموش کرده اید آب بریزید، زیرا هم خطرناک است و هم اینکار باعث می شود، زودپز شما تبدیل به دیرپز شود و دیگر زودپز شما غذا را زود نپزد.

  • جلوگیری از سیاه شدن ظروف آلومینیومی

هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو اضافه کنید، با اینکار هم ظرف شما سفید می ماند و هم طعم حبوبات بهتر می شود.

  • سریع جوش آمدن آب سماور

گر می خواهید آب سماور زود جوش بیاید ابتدا تا نیمه سماور را آب کنید. بعد از گرم شدن، بقیه ی آب را داخل سماور بریزید.

, , , , , , ,

نظرات